3 halpaa osakkeita ansaita tasaista rahaa

3 halpaa osakkeita ansaita tasaista rahaa

Vakaiden, luotettavien yhtiöiden aika on ohi. Nyt on kyse seuraavan suuren jutun löytämisestä. Mutta entä jos et etsi seuraavaa suurta juttua? Entä jos haluat vain tasaista kassavirtaa? Mutta on toinenkin tapa sijoittaa, joka osakkeisiin uusiutuvaan energiaan, et vain sijoita vaan autat myös ympäristöä, katso lisää fortum-osake.fi

Kolme halpaa osaketta, joiden avulla voit ansaita tasaista käteistä.

1. AT&T, AT&T on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät tasaista kassavirtaa. Yhtiöllä on vahva osinkohistoria, ja sen osinkotuotto on tällä hetkellä 5,4 %. AT&T on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat luotettavia tuloja ottamatta liikaa riskiä.

2. Verizon, Verizon on toinen hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät tasaista kassavirtaa. Yhtiöllä on vahva osinkohistoria, ja sen tuotto on tällä hetkellä 5,2 %. Verizon on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat luotettavaa tuloa ottamatta liikaa riskiä.

3. Johnson & Johnson, Johnson & Johnson on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät tasaista kassavirtaa. Yhtiöllä on vahva osinkohistoria, ja sen tuotto on tällä hetkellä 3,4 %. Johnson & Johnson on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat luotettavaa tuloa ottamatta liikaa riskiä.

Nämä ovat vain muutamia monista vaihtoehdoista, joita on tarjolla niille, jotka etsivät tasaista kassavirtaa. On olemassa useita muita yrityksiä, jotka tarjoavat samanlaisia osinkotuottoja ja ovat yhtä luotettavia. Tee tutkimusta ja löydä itsellesi paras vaihtoehto.

Kun haluat löytää halpoja osakkeita, jotka tarjoavat tasaista kassavirtaa, on tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen on yhtiön osinkohistoria. Yhtiö, jolla on vahva osinkohistoria, jatkaa osinkojen maksamista todennäköisemmin myös tulevaisuudessa. Toinen on nykyinen osinkotuotto. Korkeampi osinkotuotto osoittaa, että yhtiö maksaa tällä hetkellä enemmän osinkoja kuin aiemmin. Tämä voi olla hyvä indikaattori tulevista osingonmaksuista. Lopuksi on otettava huomioon asiaan liittyvä riski. Jotkin yhtiöt ovat epävakaampia kuin toiset, eivätkä ne ehkä ole paras vaihtoehto niille, jotka etsivät tasaista kassavirtaa. Tutki asiaa ja löydä itsellesi paras vaihtoehto.