6 tekemistä karhumarkkinoilla

6 tekemistä karhumarkkinoilla

Kukaan ei pidä karhumarkkinoista, mutta ne ovat sijoittamisen todellisuutta. Joten löydä täältä nokian-renkaat-osake.fi kestävä yritys, jossa voit sijoittaa pitkän ja lyhyen tähtäimen tavoitteeseen

Kuusi asiaa, jotka voit tehdä selvitäksesi karhumarkkinoilla.

1. Älä panikoi Ensimmäinen ja tärkein asia karhumarkkinoilla on olla panikoimatta. Voi olla houkuttelevaa myydä kaikki osakkeet markkinoiden kaatuessa, mutta se on yleensä pahin asia, jonka voit tehdä.

 2. Tarkista portfolio Toinen asia, jonka voit tehdä karhumarkkinoilla, on tarkistaa portfoliosi. Tämä on hyvä aika nähdä, oletko monipuolinen, ja varmistaa, että omaisuuden allokaatiosi on edelleen tavoitteidesi mukainen.

 3. Tasapainota salkku Jos salkkusi ei ole hajautettu tai se on epätasapainossa, nyt on hyvä aika tasapainottaa se. Tämä tarkoittaa voittajien myymistä ja häviäjien ostamista.

4. Pysy kurssilla Niin kauan kuin portfoliosi on edelleen tavoitteidesi mukainen, parasta mitä voit tehdä karhumarkkinoilla, on pysyä kurssilla. Tämä voi olla vaikeaa, mutta on tärkeää muistaa, että markkinat nousevat ja laskevat ja ajan myötä ne taas nousevat.

5. Hyödynnä markkinoita Jos sinulla on rahaa sivussa, karhumarkkinat voivat olla hyvä aika ostaa osakkeita. Ne ovat myynnissä!

Opi virheistäsi Lopuksi on tärkeää oppia virheistäsi. Jos teit virheen portfoliossasi, ota aikaa oppiaksesi siitä ja varmista, ettet tee samaa virhettä uudelleen.