Kuinka paljon investointeja tarvitaan osinko-elämän tukemiseen?

Kuinka paljon investointeja tarvitaan osinko-elämän tukemiseen?

Mahdollisuus elääosingoilla on hyvä esimerkki suurimmasta veto-oikeudesta. Mutta kuinka paljon rahaa paljon sinun sijoittaa, kun näin on? Tämän blogin lukijakunta on täynnä rakkautta ja olemme innoissamme voidessamme jakaa salaisen reseptimme. Aloita sijoittaminen konecranes-osake ssä pienellä riskillä ja hyvällä ja vakaalla osingonmaksulla

Kotiutussuhteesi tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteistasi.

Tämä on se osa sijoituksestasi, joka sinun on otettava maksaaksesi asumisen. 4 % on keskimääräinen nostoprosentti. Siksi tarvitset miljoonan dollarin salkun, jos tarvitset vain 0 0004 dollaria kulujesi rahoittamiseen. Tämä on vain ohjaava periaate. On monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa kotiutusasteeseen, kuten inflaatio, sijoitusten tuotto ja kulutustottumukset. Toinen huomioitava tekijä on salkkusi sijoitusten osinkotuotto. Osinkotuotto on prosenttiosuus sijoitushinnasta, joka maksetaan jokaiselle osinkona. Jos osakkeen osinkotavoite on 3 %, se tarkoittaa, että saat 3 dollaria osinkoja jokaista sijoittamaasi 100 dollaria kohden.

Osinkotuotto on 4,3 %. hyötyosakkeet ovat usein hyviä valintoja osinkosijoittajille, koska niillä on yleensä vakaa tulos ja korkea osinkotuotto. Toinen huomioitava tekijä on osingonmaksusuhde. Tämä on prosenttiosuus yrityksen tuloksesta, joka maksetaan osinkona. Korkea osingonmaksusuhde osoittaa, että yritys maksaa suuren osan tuloksestaan ​​osinkoina. Tämä voi olla hyvä tai huono asia. Toisaalta se tarkoittaa, että yhtiö jakaa suuren osan tuloistaan ​​osakkeenomistajille. Toisaalta se voi myös tarkoittaa, että yritys ei sijoita uudelleen tarpeeksi tulojaan tulevan kasvun aikaansaamiseksi.